Huur onze Frietwagen voor een Onvergetelijk Feest!

.

Welkom bij KASTEEL to go, dé oplossing voor uw feestelijke gelegenheden! Maak uw evenement compleet met onze mobiele frietwagen en geniet van heerlijke verse friet en snacks, rechtstreeks geserveerd aan uw gasten.

.

Wat Bieden Wij?

.

 • * Compleet Ingerichte Frietwagen: Onze frietwagen is volledig uitgerust en bemand, klaar om uw gasten te voorzien van smakelijke friet en lekkere snacks.
  .
 • * Uitgebreid Assortiment: Naast klassiekers zoals frikandellen en kroketten, bieden we ook kaassoufflés aan. Zo is er voor ieder wat wils!
  .
 • * Flexibele Opties: Of het nu gaat om een feestje, evenement, bedrijfsuitje of een waardering voor zorgmedewerkers en bouwwerkers, onze frietwagen staat voor u klaar.
  .
 • * Offerte op Maat: Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze mooie, zelfrijdende snackwagen of frietwagen. We denken graag met u mee voor een oplossing die perfect bij uw evenement past.

.

.

Extra's voor een Compleet Feest

Naast overheerlijke friet en snacks bieden we ook de volgende extra's:

.

.

 • Huisgemaakt IJs: Verfris uw gasten met ons huisgemaakt ijs, perfect voor warme dagen of als dessert na de friet.
 • Dranken: We voorzien ook in heerlijke verfrissende dranken, zodat uw gasten volledig kunnen genieten.

.

.

Neem Contact Op!

Maak van uw feest een onvergetelijke ervaring met KASTEEL to go.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat onze frietwagen uw gasten verwennen met heerlijke verse friet en snacks.

[email protected]

Read More