slide

Kasteel Catering

Heeft u wat te vieren, zakelijk of privé. En wilt u een feest, zoals een tuinfeest, bedrijfsfeest, jubileum, trouwerij of visite compleet maken?

Kasteel Catering verzorgt dit voor u.

Door onze ruime ervaring in het organiseren van diverse feesten kunt u de organisatie in zijn geheel over laten aan ons enthousiaste team.

Met onze cateringservice verzorgen wij uw feest bij u thuis, bij uw organisatie of een andere gewenste locatie.

Wij denken graag met u mee en bieden onze service aan voor gezelschappen tot 1500 personen.

Vraag naar onze mogelijkheden.

bg-13
slide

Aanvraagformulier

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  slide

  Inrichting

  Kasteel Catering heeft veel ervaring met het aankleden van uiteenlopende evenementen voor verschillende bedrijven, trouwerijen, (verjaardag)feesten en partijen. Wij kunnen alles leveren, van stoelen en tafels tot tafellinnen, glaswerk, borden, beveiliging, (party)tenten en licht en geluid.

  Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte.

  slide

  Bedrijfs Party Catering

  Heeft u party catering wensen voor uw bedrijf? Kasteel Catering bied uiteenlopende mogelijkheden van een totale bedrijfscatering tot hapjes op maat.

  Uiteraard kunt u van onze locatie services gebruik maken, waarbij wij uw bedrijfscatering op locatie tot in de puntjes verzorgen. Voor aankleding van uw bedrijfsevenement bent u bij Kasteel Catering aan het juiste adres.

  slide

  Maatwerk

  Kasteel Catering biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een catering op maat. Van hapjes voor een visite thuis tot walkin’ diners, buffetten en desserts. Uiteraard kunt u van onze locatie services gebruik maken, waarbij wij uw catering op locatie tot in de puntjes verzorgen. Ook voor de aankleding van uw evenement bent u bij Kasteel Catering aan het juiste adres!

  Vraag naar onze mogelijkheden.